BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Mező gólyabál 2014

November 6-án, csütörtökön került sor az Eötvös József Szakközépiskola gólyabáljára. A szervezők a rendőr akadémia témáját dolgozták fel, adtak rá új köntöst, megszervezve így újoncaik beavató ünnepségét, a Mező Akadémiát.

A rendezvény 7 óra után egy kicsivel kezdődött a kis gólyák táncával, majd a színpadon a párokban bemutatkozó, mégis egyenként versenyző gólyák sorra megküzdöttek az akadályokkal, melyeket a végzős szervezők gurítottak eléjük. Vágtak, ragasztottak, jelvényt készítettek, megmutathatták mennyire jó célba lövők és az énekhangjukkal is elkápráztatatták a nézőket.

Kíváncsiak voltunk, a rendezvény lejártával, hogyan vélekednek a gólyabálról a nézők és a résztvevők.

„Számomra hatalmas élmény volt a gólyabál. Véleményem szerint jó munkát végeztek a szervezők, és igyekeztek a legtöbbet adni. Bár volt egy-két olyan dolog, amiben nem adtunk bele mindent, de biztos vagyok benne, hogy mindenki jól szórakozott.
A forgatás napján, őszintén untam az egészet és voltak kétségeim a témával kapcsolatban is. Viszont minél közelebb volt a gólyabál napja, annál inkább kezdett megváltozni a véleményem. Vissza fogom sírni az egészet, elvégre nagyon jól éreztem magam.” osztotta meg gondolatait Szabó Adrián. Kacsó Rebeka a közönség soraiból figyelte a gólyabált, szerinte az elmúlt 4 évben ez volt a legjobb gólyabál: „Precízen meg volt szervezve minden. A gólyabál témája már önmagában nagyon érdekes volt, a próbák pedig nagyon élvezhetőek, a feladatok maximálisan eleget tettek a téma elvárásainak. A gólyák ügyesek voltak, minden feladatot nagy lelkesedéssel végeztek el, ahogy láttam nagyon élvezték. Nézőként érdeklődéssel figyeltem az eseményeket. Ügyesek voltak a szervezők, nagyon jól megoldották ezt a kihívást, emellett egy nagyon vagány végzős táncot állítottak össze, melyet az előadás végén nézhetünk meg. Számomra nagyon jól telt én sokat nevettem, megérte elmenni!”

A zsűri döntése alapján Pál Szabolcs és Fülöp Bettina sikeresen megszerezte rendőri címet, így legközelebb a Városi Gólyabálon mutatják meg újra, hogy mire is képesek. Szabi így vélekedett a gólyabálról: „Nekem a felkészülés remekül telt. Sokat nevettünk, jó volt a hangulat. Szünetekben táncoltunk és énekeltünk, ami néha elég fárasztó volt, de ennek ellenére jól szórakoztunk. Mar egy héttel a gólyabál előtt megírtuk a párommal a bemutatkozó szöveget és sokat gyakoroltam a karaokéra az énekeket. A szervezés is jó volt, viszont nem tetszett az, hogy az első három próba után kiesett egy fiú es egy lány, mivel elég nagy félelmet keltett bennünk az a tudat, hogy bármelyik pillanatban kieshetünk. Szerintem jó ötlet volt, hogy minden személyt külön pontoztak, mert mindenki egyénileg teljesíthetett es nem kellett attól tartson, hogy a párja elront valamit es ezért kevesebb pontot kap. Remek hangulat volt mindvégig, viszont mindenkin látszott egy kis izgulás es félelem.”

A nyertes nem bízott semmit a véletlenre: „Szerintem így kellett történjen, úgy érzem, hogy a többiekhez képest jól teljesítettem. Próbáltam a maximumot kihozni magamból, és csak arra gondolni, hogy én nyerek.

Orbán Bakk Richárd végzős diák oroszlánrészt vállalt a rendezvény szervezésében, úgy érzi jól sikerült a rendezvény, pozitív visszajelzéseket kapott tanároktól és diákoktól egyaránt. „Személy szerint nekem csak az idővel volt gondom, nem ártott volna többet próbálni jobban felkészíteni úgy a gólyákat, mint magunkat is. Utolsó percben állt össze a végzősök tánca is, ami a műsor végén nagyot dobott. A gólyák inkább a kiesős próbáktól ijedtek meg, mivel még nem láttak ilyet egy gólyabálon sem. Azért tértünk el a szokásoktól, mert mind nagyon tehetségesek és talpraesett kis gólyák voltak, a kiesős feladatok pedig azért kellettek, hogy végül a legjobbak maradhassanak. Szerintem mindenkinek nagy élmény volt. Jó volt látni, hogy 20 ember tud együtt, csapatban dolgozni, és ez összekovácsolt bennünket. Merültek fel olyan problémák, amelyekre nem számítottunk, de elég gyorsan megpróbáltuk orvosolni őket. Mindenki izgalommal várta az előadás kezdetét, aggódtunk, hogy hogyan fog sikerülni, minden úgy lesz-e ahogy elterveztük. Ki tudom jelenteni, hogy minden nagyon jól sikerült és egy életre szóló emléket hagyott maga után.”

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.