BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Palló gólyabál

Igazi western hangulat uralkodott a 2014-es Palló gólyabálon, a PALL’DORADON. A színpadot megtöltötték a mexikói, indián és cowboy ruhába öltözött gólyák és szervezők. A jelmezek és a díszlet segítségével a vadnyugati filmek világát sikerült színpadra idézni.

Főgólyáink izgatottan álltak a megpróbáltatások elé. Elmondásuk szerint a feladatok közepes nehézségűek voltak, ötletesnek találták őket. Páronként eltérő válaszokat kaptunk arra a kérdésre, hogy mennyit készültek gólyáink, volt aki többet volt aki kevesebbet. A felkészülés izgalmai összetartóbbá tették mindkét kilencedik osztályt.

A közönség soraiból pozitív visszajelzéseket kaptunk mind az előadásokra mind a próbákra nézve. Külön kiemelték a szervezők által előadott bevezetőt, ami a téma ismertetésére és a hangulat megalapozására szolgált. A díszlet és a mára már hagyománnyá vált tanárshow is elnyerte a nézők tetszését.

Úgy gondoljuk, hogy a szándékainkat sikerült megvalósítani. Mindenki teljes mértékben odatette magát és ezt tükrözi a végeredmény is. A hosszas és fárasztó próbák meghozták gyümölcsüket. A gólyabál által mindkét szervező osztály közelebb került egymáshoz, megismertük egymás tulajdonságait, képességeit és megtanultunk mégjobban odafigyelni egymásra és együtt dolgozni. Ezáltal tudtuk varázslatossá tenni ezt az eseményt.

A narancssárga pár lány tagja és a lila pár fiú tagja, Csender Hanna és Farkas István, fogják képviselni iskolánkat a városi gólyabálon. Minden próbán maximálisan helytálltak és zökkenőmentesen vették az akadályokat. Mindkét nyertes nagyon örül a győzelemnek és igyekszenek a városi gólyabálon is a lehető legjobbat nyújtani és hűen képviselni iskolánkat.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.